Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, két év után ismét próbálkozom, és felraktam próbából a notira a windows 8.1-et
Tényleg pörgős; gyors, és mindent egyből felismert, nem kellett driverekkel b*szakodni - igaz nincs is már a T60-hoz power manager win8-ra, csak a windoz beépített dolgai. Viszont jók a vindózos beállítások, nem melegszik (win7 alatt ez probléma volt.)A metró felület továbbra is borzalmas, de miután kiírtottam és letiltottam mindenhonnan, pont úgy néz ki, mint egy win7, csak gyorsabb; szóval még egész tetszik is ez a rendszer.
Meg ez a crucial m550-es ssd is jól teszi a dolgát, nem akad meg néha, mint a samsung 830-as (szerintem a notival nem szerették egymást, mert ez még ugye csak sata 1)
A lényeg, hogy tényleg, mintha új notim lenne, pedig lassan 8 éves.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- iPhone 16 Pro 256GB 98% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest