- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Két kicsi vékony párnát használok, ami kb. vízszintesen tartja a fejem, de rendszerint még a két párna közé teszem a kezem. Így alapesetben (állítólag) nem horkolok.
Azonban ha egy harmadik párnát teszek, pl. tévénézéshez, vagy idegen helyen vagyok keményebb párnán, és hanyattfekve az államat a mellkasom felé tolja, vagy amikor nagyon hirtelen alszom el fáradtan, akkor kifejezetten hangosan horkolok. Más pózban akkor sem.
Idegen helyen szólni szoktak, olyankor oldalra fordulok, onnantól nincs gond. Állítólag. Magamban meg felébredek a horkantásra, pózt váltok, és akkor utána nincs gond.
Mondjuk arra ébredni, hogy valaki a szobában már megint kurvahangosan horkantgat, és rájövök, hogy ja az én vagyok, az néha vicces, olyankor röhögve alszom vissza.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Iqos cigaretta
- Óra topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - OFF topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Szép Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)