Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fokukac
üzenetére
én szabin voltam ma
lett volna egy telefonos interjúm is, de nem sikerült egyeztetni végül időpontot, majd talán holnap. bár nem tudom, hogy ezt munkahelyen hogyan szokás kezelni, viszonylag nehéz ott nyugodt körülményeket biztosítani.kezdek az életbe is visszatérni, de hát azért csak hiányzik a(z volt) asszony. ma kommunikáltunk kicsit sms-ben de semmi több.
viszont mostanában rengeteg új, érdekes emberrel találkoztam, nagyon pörögnek a dolgok. minden nap valami kocsma, buli, szóval annyira nem érzem magam rosszul így belegondolva

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- LEGO klub
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lett volna egy telefonos interjúm is, de nem sikerült egyeztetni végül időpontot, majd talán holnap. bár nem tudom, hogy ezt munkahelyen hogyan szokás kezelni, viszonylag nehéz ott nyugodt körülményeket biztosítani.