- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Azon amúgy is csak a fejemet csóválom mindig, amikor sztráfizetéseket, külföldi nagyberuházásokat, vagy egy yacht árát, amit valami híres ember vett, esetleg egy végkielégítést, vagy kártérítést, esetleg lottónyereményt, amit valaki mondjuk USA-ban kap, átszámolnak forintra. Értem én, hogy az egyszeri bulvárolvasónak fogalma sincs az árfolyamokról, meg szorozni sem tud (mondjuk sokszor az 'újságírók' is elbasszák), de ez így egy totálisan irreleváns és semmire sem való információ (általában fejben gyorsan visszaszámolom eredeti pénznembe).
Ja, és ha már ilyen szintű népbutításnál tartunk, a másik kedvencem, amikor filmekre, sorozatokra csak a magyar címmel hajlandóak hivatkozni (még zárójelben sincs ott az eredeti). Sokszor fogalmam sincs, hogy miről is van szó, aztán kereshetem a portponthun az eredeti címet.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Honor X7d 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest