Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Azon amúgy is csak a fejemet csóválom mindig, amikor sztráfizetéseket, külföldi nagyberuházásokat, vagy egy yacht árát, amit valami híres ember vett, esetleg egy végkielégítést, vagy kártérítést, esetleg lottónyereményt, amit valaki mondjuk USA-ban kap, átszámolnak forintra. Értem én, hogy az egyszeri bulvárolvasónak fogalma sincs az árfolyamokról, meg szorozni sem tud (mondjuk sokszor az 'újságírók' is elbasszák), de ez így egy totálisan irreleváns és semmire sem való információ (általában fejben gyorsan visszaszámolom eredeti pénznembe).
Ja, és ha már ilyen szintű népbutításnál tartunk, a másik kedvencem, amikor filmekre, sorozatokra csak a magyar címmel hajlandóak hivatkozni (még zárójelben sincs ott az eredeti). Sokszor fogalmam sincs, hogy miről is van szó, aztán kereshetem a portponthun az eredeti címet.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest