Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
concret_hp
üzenetére
Azon amúgy is csak a fejemet csóválom mindig, amikor sztráfizetéseket, külföldi nagyberuházásokat, vagy egy yacht árát, amit valami híres ember vett, esetleg egy végkielégítést, vagy kártérítést, esetleg lottónyereményt, amit valaki mondjuk USA-ban kap, átszámolnak forintra. Értem én, hogy az egyszeri bulvárolvasónak fogalma sincs az árfolyamokról, meg szorozni sem tud (mondjuk sokszor az 'újságírók' is elbasszák), de ez így egy totálisan irreleváns és semmire sem való információ (általában fejben gyorsan visszaszámolom eredeti pénznembe).
Ja, és ha már ilyen szintű népbutításnál tartunk, a másik kedvencem, amikor filmekre, sorozatokra csak a magyar címmel hajlandóak hivatkozni (még zárójelben sincs ott az eredeti). Sokszor fogalmam sincs, hogy miről is van szó, aztán kereshetem a portponthun az eredeti címet.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia) - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 16GB / 1TB használt, karcmentes 83% akku
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest