Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
A Cityben is néha ezt csinálja a műszerfal és a szélvédő találkozása. Egy időben nagyon idegesített, egy liter disznózsírt akartam beleönteni. Aztán mostanában nem csinálja. De máshol az nem zörög.
Az ajtóban az üveg zöröghet, de mondjuk nem kéne neki.
A Civicben viszont melegben néha a kesztyűtartó kilincse zörög, de rettenetesen, azt ütni szoktam. Néha használ. Meg a jobboldali ajtókárpit, és a műanyag rész találkozása, na ott nagyon nyikorog göröngyös úton. Ott a habszivacs betét és a műanyag találkozása nyiszog. Azt is meg szoktam nyomkodni, egy ideig abbahagyja, aztán ismét elkezdi. Mostanában a vezetőülés oldalsó támasza nyikorog, de az nem csoda, szegényt minden ki-beszállásnál gyötröm, garázsban főleg, ahol szűk a beszállásra a hely. Meg alacsony is az autó, nehéz belőle lebegve kiszállni. A kuplung valahol szintén nyikorog, főleg esős időben. Asszem ennyi.Szóval nem kéne neki, és engem is zavar, de ezzel néha együtt kell élni. Vagy megkeresni a bűnöst, és megoldani.
Üvegnél nekem az segített (oldalablak), hogy leengedtem, majd a gumiágyat fültisztító pálcával alaposan kipucoltam, bő vízzel, majd szilikonnal megkentem szintén fültisztítóval, és aztán sem a homok, sem más nem csikorgott. Mert ez is lehet oka, hogy egy szem homok ott gyötrődik a döccenéseknél, és az zajong.
Nyomkodd meg ittott, hátha előadja magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- Parkside szerszám kibeszélő
- RAM topik
- Háztartási gépek
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Tp-Link Archer C64 Dual Band Full Gigabit Wi-Fi router
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest