Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FehérHolló
    veterán

Én vagyok a hülye, de akkor sem tudom felfogni. :)

Holló: gondolj azért arra is, hogy lehet hogy ő is bizonytalan, hogy tetszik-e neked, és arra vár, hogy te éreztesd vele, hogy tetszik neked. Én a helyedben nem várnék vasárnapig. Egy kedves email jólesik mindenkinek. :) Pl: "Szia, épp Rád gondoltam, mikor olvastam ezt / a könyv címe / a könyvet. gondoltam Te is elolvasnád. Ha akarod, szívesen kölcsönadom " :)

Psszt! BME-n nem szabad senkinek megtudnia, hogy könyvet is szoktam olvasni. Elveszne a kocka image-em. ;]

Legutóbb (=1 hónapon belül) a következő könyveket olvastam: Az ember tragédiája; Bűn és bűnhődés; 1984. Legfeljebb az elsővel kapcsolatban juthatott volna eszembe. Egyébként majd lesz valami. Csak adódik majd a helyzetből.

Könyveket hagyjuk a fent említett barát-barátnő miatt. Mielőtt még leírta volna azt, amit leírt, adtam az édesapjának egy könyvet, hogy adja majd oda neki 2 nap múlva. Sejtettem, hogy ez lesz. Eléggé furán jött ki, hogy a könyv a Végtelen történet volt Ende-től, az utolsó mondatom a lányhoz pedig így hangzott: "Vége.". Ez van.

Új hozzászólás Aktív témák