Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louloudaki
aktív tag
betévedtem
ilyen sztorim nekem is van. december nagyon elején jelentkeztem x céghez, linux rendszeradmin állásra. fejvadász interjú oké, behívtak a céghez januárban, visszajelzés szimpi, jó stb, lesz harmadik kör, az angol vezérig felhív telón. megvolt, szimpi, jó, angol szuper, nem hivatalosan közlik, hogy fel vagyok véve. aztán 2 hétig semmi, majd teló: változások vannak a pozícióban, elsorolja, érdekel-e így is. igen. jó. pár hét múlva újra változások, nem baj érdekel, jó. de még engedélyeztetniük kell ezt a pozíciót az amerikában lévő vezetőséggel, türelmemet kérik. jó. március végén: bocsika, de mégse kell linuxos admin, azokat a feladatokat kivettük, marad service adminként a pozíció, ami inkább helpdesk jellegű, meg a kért domainek/mélcímek ilyesmik létrehozása, dokumentálás. mondom jó ez is. akkor menjek be még egy interjúra. megvolt. válasz semmi hetekig, közben hirdettek webfejlesztős állást, gondoltam annak a másiknak már lőttek, jelentkeztem erre. kiderült, hogy nem, kicsit mérges volt leendő főnök emiatt, de mondta, hogy akkor próbáljam meg azt, ha nem jön össze, vissza hozzá. fejlesztő csoporttól hívtak 2 hét múlva, hogy fejlesztő meló nincs mégse, de van site tester állás. mondom jó. gyere interjúra (ötödik alkalom). megvolt, szimpi, teszt kiváló, angol is. akkor következő héten gyere be újra, itt lesz az angol vezérig, interjú vele is (ez volt tegnap). szimpi, szakmailag jó, angol jó, hét végéig értesítjük. most kíváncsi vagyok, hogy közel 5 hónap görcsölésnek mi lesz a vége...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Nyaralás topik
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Temu
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elektromos autók - motorok
- iPad topik
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest