Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Okos?telefon
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
totálisan félreérted, amit írtam. csak ugye minden oldalról jönnek a támadások folyamatosan, nehéz védekezni.
1. amit írtam, arra írtam, mert azzal vádoltak meg, hogy "azért nincs moderáció, mert kell a user". erre írtam, hogy "nem kell". nyilván ez nem úgy értendő, hogy "mindenki jelentéktelen, tojunk az egészre".
2. a fórum által termelt bevétel egészen minimális. nem számolgattam, de az éves összbevétel 1-2%-át adja max. ezt megint csak azért írom, hogy világos legyen bármilyen rosszindulatot feltételező ember számára (nem rád célzok!), hogy NEM anyagi szempontok alapján születnek döntések a fórumon.
3. az, hogy lassan vannak változások, nem valami szemétség eredménye, hanem azért, mert egy ekkora fórumnak nagy a tehetetlensége. és mert (ezt sokat magyaráztam a modoknak, de még mindig nem értik sokan) iszonyatosan el vagyunk havazva egy csomó fejlesztéssel.
10+ főállású ember van a ph-nál, komoly "harcot" kell vívni a piacon az életben maradásért, marhára túl van terhelve mindenki. szóval leginkább nincs még kapacitás a fórumos fejlesztésekre és szervezésre, átszervezésre.
számításaim szerint kb 3 hónap múlva lényegesen jobban állunk már. két éves elmaradásban voltunk fejlesztésben, most már csak 3 hónaposban. szóval látom a fényt az alagút végén.
4. szerintem igenis van összetartás és közösség a fórumon belül. látod, te magad is részese vagy, pár emberrel itt körülötted. ez a lényeg és a jövő amúgy, az ilyen "mikroközösségek" a fórumon belül, mert nyilván 10-50-150e tagot egységbe, közösségbe kovácsolni lehetetlen (sőt, igazából ha három magyar embert összezársz egy szobába, már jó eséllyel egymásnak ugranak, szóval nem állunk rosszul szerintem
).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).