Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
nem, az jelenleg csak nekem van. mikor másnak elmondtam, hogy mennyi lenne (nem az enyém, hanem egy teljesen új), azt mondták, hogy köszi, nem kell, meg különben se tudna felmenni egyben pestre. úgyhogy a szakinak mondtam, hogy nem kell kapkodni, nem nagyon viszik a cuccost. evvan.
amúgy apróságokért kaptam ezt a temérdek poharat: dvd-író, pár cd (műsoros), kártyaolvasó, adapter, hirtelen kisegítés 25 dvd-vel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X (GV-N407SWF3OC-12GD)
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- Sony XW5000 vetítő, kalibrált, 2029-ig jótállással
- Hibátlan Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 / 16GB RAM / 512GB SSD / Touch Bar
- Szinte ÚJ HP HyperX Cloud Core Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
Üzleti előfizetők hirdetései
- Használt iPhone 13 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 8500G/7600/8700G/7800X3D processzor 3 év 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest