Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Miért? Pénzért, de inkább unaloműzésből, szülőkkel élek, nem kaptam normális melót, hát elfogadtam ami jött. Angol filmeket fordítok, helyenként ferdítek magyarra. Jelenleg ketrecharcot, qrva érdekes, csak kb 22 órája csinálom kisebb-nagyobb megszakításokkal. Nem fizet jól, de ha semmit sem csinálnék abba beleőrülnék, így sem vagyok messze ettől az állapottól. Ja, a legjobb, teljesítmény-orientált bérezés van, ahány percet fordítasz annyi pénzt kapsz. Ha megnézed az extrém tv műsorát, akkor annak nagy részét a mi stúdiónk fordította, olyan is. Hiába, ha percre dolgoztatnak, akkor nem is lesz normális minőségű a meló.
fokukac gondolom durmol, tudod, a napi 2-3 óráját, de azt hiszem ma extrém korán lefeküdt, kiváncsi vagyok valóban hol és mit dolgozik, illetve, hogy van-e valami kötődése a nevének az aktakukachoz.

Asszem megválaszoltam a kérdéseid...
jasszer: Arafat? Ha itt vagy, akkor mutasd magad, ha nem mutatod, akkor ne csodálkozz, hogy nem veszünk észre.
Tudom, hülye vicc, majd bolond elnézést kér
Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest