Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Miért? Pénzért, de inkább unaloműzésből, szülőkkel élek, nem kaptam normális melót, hát elfogadtam ami jött. Angol filmeket fordítok, helyenként ferdítek magyarra. Jelenleg ketrecharcot, qrva érdekes, csak kb 22 órája csinálom kisebb-nagyobb megszakításokkal. Nem fizet jól, de ha semmit sem csinálnék abba beleőrülnék, így sem vagyok messze ettől az állapottól. Ja, a legjobb, teljesítmény-orientált bérezés van, ahány percet fordítasz annyi pénzt kapsz. Ha megnézed az extrém tv műsorát, akkor annak nagy részét a mi stúdiónk fordította, olyan is. Hiába, ha percre dolgoztatnak, akkor nem is lesz normális minőségű a meló.
fokukac gondolom durmol, tudod, a napi 2-3 óráját, de azt hiszem ma extrém korán lefeküdt, kiváncsi vagyok valóban hol és mit dolgozik, illetve, hogy van-e valami kötődése a nevének az aktakukachoz.

Asszem megválaszoltam a kérdéseid...
jasszer: Arafat? Ha itt vagy, akkor mutasd magad, ha nem mutatod, akkor ne csodálkozz, hogy nem veszünk észre.
Tudom, hülye vicc, majd bolond elnézést kér
Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- Robotporszívók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- Gamer PC RTX 3060, Intel Core i3-12100F
- Razer Kraken V3 pro wireless headset
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti Trinity OC
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest