Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Miért? Pénzért, de inkább unaloműzésből, szülőkkel élek, nem kaptam normális melót, hát elfogadtam ami jött. Angol filmeket fordítok, helyenként ferdítek magyarra. Jelenleg ketrecharcot, qrva érdekes, csak kb 22 órája csinálom kisebb-nagyobb megszakításokkal. Nem fizet jól, de ha semmit sem csinálnék abba beleőrülnék, így sem vagyok messze ettől az állapottól. Ja, a legjobb, teljesítmény-orientált bérezés van, ahány percet fordítasz annyi pénzt kapsz. Ha megnézed az extrém tv műsorát, akkor annak nagy részét a mi stúdiónk fordította, olyan is. Hiába, ha percre dolgoztatnak, akkor nem is lesz normális minőségű a meló.
fokukac gondolom durmol, tudod, a napi 2-3 óráját, de azt hiszem ma extrém korán lefeküdt, kiváncsi vagyok valóban hol és mit dolgozik, illetve, hogy van-e valami kötődése a nevének az aktakukachoz.

Asszem megválaszoltam a kérdéseid...
jasszer: Arafat? Ha itt vagy, akkor mutasd magad, ha nem mutatod, akkor ne csodálkozz, hogy nem veszünk észre.
Tudom, hülye vicc, majd bolond elnézést kér
Aktív témák
- VR topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Mesterséges intelligencia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Revolut
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autós kamerák
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Apple iPhone 12 Mini / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest