Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

Na szép sorban...mert visszaolvastam véletlenül :U

Panorámakép valakinek(Mawyx): egyrészt nem én csináltam ezt a képet, mikor anno ottjártam, akkor még nem volt digigépem, de elterjedve se nagyon. Egyébként én úgy csinálnám, hogy fogok egy panorámakép-funkcióra képes fényképezőt. Pl az S3-asom. Az megmutatja az élőképet, majd az első elkészített kép után mindig bevágja az előző szélét, és ahhoz igazítod a következőt. Persze átfedéssel dolgozik, aztán ha kész, akkor felviszed gépre, majd elindítod a Photo Stich nevű Canon progit, az ezt csinálja, konkrétan a különálló, és egyébként teljes méretű képeket az átfedésekkel egymás mellé illeszti, elvégzi a szükséges perspektivikus javítást, döntést, forgatást, majd véglegesre összevágja. elmented, kész.

rarri #34335: szerintem lehet..a mai fiataloknál sose tudni. De ott is különbség van dugás és szeretkezés között. Hobbiból, vagy ha úgy tetszik passzióból lehet smárolni meg dugni(azt se mondom hogy rossz, mert nem), de csókolózni és szeretkezni érzelmek kellenek, szerintem. Előbbi önzőbb, utóbbi jó esetben önzetlenebb. A dugás mindenkinek saját vágyainak kielégítése, szeretkezés meg az egymáséi is. De lehet hogy rosszul látom. Rég volt mindkettő :U

Aktív témák