Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
CactuS
üzenetére
Én sose birtam. Próbálkoztam, de párszor úgy részegre ittam magam, hogy nem tudtam magamról, csak mesélték mi volt. Undorítónak találtam magam
Nem birom és ennyi, nem is iszok inkább. Mentes sört iszok elég sokat, oltja a szomjam, meg 1-1 kis pohár Baileys lecsúszik évente egyszer, újévkor meg egy pohár pezsgő. Nincs is rám jó hatással, 1 üveg sörtől is azonnal bedepizek, a felestől meg egyből berúgok és KO. Minden jel szerint nem nekem való 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAPPHIRE RX 9070 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING - Új, 2 év gari - Eladó!
- ThinkPad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Budget Gamer - i5 7600 / RX 470 4GB / 8GB DDR4 / 512GB SSD
- AMD Ryzen 7 5800X - Asus TUF B550M Gaming Plus WiFi - Kingston HyperX 32GB 3200 Mhz
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Transcend 512GB M.2 SSD // 100% // Számla // Garancia //
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem birom és ennyi, nem is iszok inkább. Mentes sört iszok elég sokat, oltja a szomjam, meg 1-1 kis pohár Baileys lecsúszik évente egyszer, újévkor meg egy pohár pezsgő. Nincs is rám jó hatással, 1 üveg sörtől is azonnal bedepizek, a felestől meg egyből berúgok és KO. Minden jel szerint nem nekem való