Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
CactuS
üzenetére
Én sose birtam. Próbálkoztam, de párszor úgy részegre ittam magam, hogy nem tudtam magamról, csak mesélték mi volt. Undorítónak találtam magam
Nem birom és ennyi, nem is iszok inkább. Mentes sört iszok elég sokat, oltja a szomjam, meg 1-1 kis pohár Baileys lecsúszik évente egyszer, újévkor meg egy pohár pezsgő. Nincs is rám jó hatással, 1 üveg sörtől is azonnal bedepizek, a felestől meg egyből berúgok és KO. Minden jel szerint nem nekem való 
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Asus TUF Gaming VG258QM 280Hz 0,5ms Full-HD Fast TN
- Full Extrâs Mobil Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 512Gb + kiegészítők!
- ASUS PRIME H270-PRO + Intel Core i7-7700 (CPU + alaplap, LGA1151)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem birom és ennyi, nem is iszok inkább. Mentes sört iszok elég sokat, oltja a szomjam, meg 1-1 kis pohár Baileys lecsúszik évente egyszer, újévkor meg egy pohár pezsgő. Nincs is rám jó hatással, 1 üveg sörtől is azonnal bedepizek, a felestől meg egyből berúgok és KO. Minden jel szerint nem nekem való