- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
megismerek egy lányt, mondjuk valahogy társaságban úgy alakul. jól néz ki, az első benyomások jók, talán még beszélgetünk is, és egész értelmesnek tűnik. mármár kezdek jobban odafigyelni rá, amikor benyúl a táskájába, előveszi a bagósdobozt, rágyújt, és átszellemült arccal fújja a füstöt. miért érzem ezt olyankor az emberiség elleni bűntettnek? lehet a világ legjobb nője, nekem mégis megkeseredik a szám, és elmegy a kedvem az egésztől. és ez olyan mértékű, hogy még piásan is így érzek, pedig olyankor más az ember szemlélete a világ iránt.
és a legnagyobb bajom, hogy utcán, bárhol, 10 nőből 7-et bagózni látok..ja, én sem vagyok szent, míg Pesten laktam a suli miatt, el-elszívtam néha az erkélyen, vagy buliban, de főleg az albi erkélyén 1-1 szál cigit, de nem meggyőződésből, pusztán az íze miatt, de csak mint különlegesség. 7 év alatt tippre kb összesen 50 szálat. (emlékszem szobatársam BAT-nál dolgozott, olyanokat hozott haza, mint Bastos, mentolos Dunhill, Davidoff, meg hasonló nem hétköznapi cuccok) ahogy szivart is elfüstöltem akkoriban összesen vagy 20 szálat ha volt rá alkalom, de minden esetben utáltam magam utána, hogy órákig büdös volt a pofám akár mit csináltam. de egy biztos, senki mást nem zavartam vele.
Aktív témák
- Satechi numerikus pad, számbillentyűzet eladó
- Apple Magic Keyboard 2, numerikus billentyűk nélküli
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest