Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Alapból a szerda a leghúzósabb napom, de ugye ma hétfő is volt, a második leghúzósabb, így ezek keveréke, öö, hogyismondjam... így mondom ->

Aztán hazafelé belémjöttek az egyik lámpánál, nem vészesen, megfogta a vonóhorog, de a csávó fogta magát, hátratolatott, kikerült és elhúzott - volna, de utána mentem és komolyan mondom úgy felhúztam magam, hogy majdnem megütöttem, szinte úgy kellett leszorítani az útról, nem akart megállni. Pedig szolíd gyerek vagyok, életemben nem verekedtem.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- magyar billentyűzet - 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest