Hirdetés

Aktív témák

• CactuS

Arcképgyáros

válasz venember83 #16636 üzenetére

Hát amikor legutoljára ott voltam, akkor amikor kiszálltam a kocsisból (éppen összeszerelt öreg golf 2) úgy néztek rám, mint valami valami "idegenre". (Durván 2m magas vagyok olyan 120 kg körül akkoriban, és főleg nyáron teljesen szőke a szőröm a karomon,meg a lábamon) Szóval amikor lazán kiléptem egy kis rövidnaciban, valahogy furin éreztem magam a sok talpig fekete szőrős ember között.(És sajna a szép nők is elmaradtak)

Az már csak hab a tortán,hogy hazafelé a határon megkérdezték,hogy hol voltunk (Na most nem tudtam megmondani, mivel nem kenyerem egymás után 5-6 mássalhangzót kimondani,meg épp csak átugrottunk tankolni, meg pár nyalánkságért) nem tudtam megmondani. Erre közölték,hogy akkor arra jobbra tessék félreállni, és várják meg a kollégát...
    Kis idő után meg is érkezett,mondták,hogy szálljunk ki (2en voltunk,mindkettőnkön kb 1 hónapos "borosta" kis olajfoltok itt ott, kocsiban régi turbó, egy-két alkatrész,olajos rongyok, szerszámok, ajtók zsebei fullon tele csokival) Vámos bekukkantott, majd kis gondolkodás után megkérdezte,hogy melyik kolléga küldött minket ide:
    - Az amelyik ott ül és nem csinál semmit, vagy az másik jómadár akin a feliratos (nem emlékszem már mi volt rajta,talán vám,vagy határőrség :B) kabát van.
    - Mondtam, hogy a kabátos. Mire ő:
    - Hát akkor,hogy ne legyen túl kellemetlen az első alkalom, így akkor ennyi lett volna további kellemes utat...

Aktív témák