Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6 avagy hogy is volt 10 éve?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
A 10 "tétel" közül mindegyik stimmel, erősen balkezes vagyok.
Nálam is megvan az, hogy krétával táblára íráskor rendre töröltem le, amit írtam. Mostanában filccel nincs ilyen gond, mivel azzal írva távolabb van a kezem a táblától. Nagyon szépen írtam kiskoromban, "gyöngybetűkkel" - mondták. Sokan mondták azt is, hogy nem írom, hanem rajzolom a betűket. Volt még egy fura szokásom, hogy a jobb kezem mutatóujjával a toll hegye felett 1-2 centivel rátartottam a tollra, mintegy vezetve, szabályozva a bal kezes írást. Úgy tűnhetett, mintha két kézzel írtam volna.
Egyedül az egérkezelés megy alapból jobb kézzel, mert az első, számítógéppel való találkozásomkor jobb oldalon volt az egérpad, és így szoktam meg. De ballal is egyből kézreáll az egér.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest