Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Met: Metallica: M72 World Tour
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Látom mindenkinek agyára megy mostanában a meleg. Vagy nálunk például a hideg. A határba meg elfagy a kukorica.[link]
Miért nem vitatkozunk kevesebbet, és szexelünk sokkal többet?
Komolyan előírnék tempban helyett mindenkinek egy kis kúrótúrát. Nem túrókúrát! Ha lenne fölösleges szabadidőm(van), és lehetőségem hogy keféljek ezerrel(nincs), akkor nem itt püfölném a sok hülye műanyagkockát és vitáznék, hanem döngetném az asszonyt(nincs). De valamit nagyon rosszul csinálok, mert nem is vitázok, meg nem is dugok.
Lehet hogy augusztus vége felé megint megyek Horvátba
Tudom hogy ezért utálni fogtok, de ez van. Van aki dolgozik, van aki vitázik, van aki szexel, én meg nyaralgatok. 
Aktív témák
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BMW topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Okos Otthon / Smart Home
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Napelem
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Starlight / Garancia
- Xiaomi 12T - 8/128GB I Dimensity 8100-Ultra I Doboz + Tok +120W töltő I Foxpost
- MacSzerez.com - 2024 MacBook Air 15" M3 / 16GB / 512GB SSD / Midnight / Garancia!
- ÚJ Lenovo ThinkPad L14 G6 - 14"WUXGA - Ultra 5 225U - 16GB - 512GB - Win11 P - 3 + év gyári garancia
- 32GB DDR5! ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 (14mag), 32GB DDR5, 512GB, ÚJ HU bill + egér
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A20e / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Tudom hogy ezért utálni fogtok, de ez van. Van aki dolgozik, van aki vitázik, van aki szexel, én meg nyaralgatok.