Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Látom mindenkinek agyára megy mostanában a meleg. Vagy nálunk például a hideg. A határba meg elfagy a kukorica.[link]
Miért nem vitatkozunk kevesebbet, és szexelünk sokkal többet?
Komolyan előírnék tempban helyett mindenkinek egy kis kúrótúrát. Nem túrókúrát! Ha lenne fölösleges szabadidőm(van), és lehetőségem hogy keféljek ezerrel(nincs), akkor nem itt püfölném a sok hülye műanyagkockát és vitáznék, hanem döngetném az asszonyt(nincs). De valamit nagyon rosszul csinálok, mert nem is vitázok, meg nem is dugok.
Lehet hogy augusztus vége felé megint megyek Horvátba
Tudom hogy ezért utálni fogtok, de ez van. Van aki dolgozik, van aki vitázik, van aki szexel, én meg nyaralgatok. 
Aktív témák
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung A17 mobiltelefon
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tudom hogy ezért utálni fogtok, de ez van. Van aki dolgozik, van aki vitázik, van aki szexel, én meg nyaralgatok.