Hirdetés
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Látom mindenkinek agyára megy mostanában a meleg. Vagy nálunk például a hideg. A határba meg elfagy a kukorica.[link]
Miért nem vitatkozunk kevesebbet, és szexelünk sokkal többet?
Komolyan előírnék tempban helyett mindenkinek egy kis kúrótúrát. Nem túrókúrát! Ha lenne fölösleges szabadidőm(van), és lehetőségem hogy keféljek ezerrel(nincs), akkor nem itt püfölném a sok hülye műanyagkockát és vitáznék, hanem döngetném az asszonyt(nincs). De valamit nagyon rosszul csinálok, mert nem is vitázok, meg nem is dugok.
Lehet hogy augusztus vége felé megint megyek Horvátba
Tudom hogy ezért utálni fogtok, de ez van. Van aki dolgozik, van aki vitázik, van aki szexel, én meg nyaralgatok. 
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG MAXIMUS Z790 APEX ENCORE WIFI 7 GARANCIÁS (2027.03. ALZA) Alaplap
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 7530, i5-8400H, Xeon E2176M, 16GB/256GB, Radeon (4GB), FHD/IPS, garancia, számla!
- Sony SRS-XB30 Bluetooth hangszóró
- DJI Osmo Pocket 2 + Kingston Canvas 256GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Tudom hogy ezért utálni fogtok, de ez van. Van aki dolgozik, van aki vitázik, van aki szexel, én meg nyaralgatok.