Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Épp tegnap hallottam, hogy a franc tudja hol külföldön, valami kutatók aszonták, hogy az emberek teljesítőképességének a maximuma más más napszakokra esik, van akik reggel jók, vannak akik napközben, és vannak akik éjszaka.És eszerint választhatnak majd az emberek maguknak melót, én megmondom őszintén szívesebben járok be, délután, vagy járnék éjszaka, ez a hajnali ébresztő nem nekem való
.Még a vicceim sem olyan jók mint délután, bár nem hinném, hogy észrevette valaki

Majd mingyá jön Pázsit oszt belinkeli az ezzel kapcsolatos cikket, legalábbis remélem mert én lusta vagyok keresgélni
[Szerkesztve]
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS Vivobook S15 (S5507) Copilot+ PC
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256GB 14,6" // ÚJSZERŰ // 100%-os AKKU
- Razer Blade 14 Mercury 3070Ti-Ryzen 9-6900HX-14"-1440p-165Hz-QHD-16GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.Még a vicceim sem olyan jók mint délután, bár nem hinném, hogy észrevette valaki