- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Nem tagadom egy szóval sem, hogy nem rajongok a cigányokért. Sőt, volt már Hitleres megjegyzésem is velük kapcsolatban, kaptam is 1 hét pihit érte, ezt inkább nem irnám le újra.
Magyarországon az undoritó, hangos, stb. emberek igen nagy része cigány, ebben remélem egyetértünk. Borsodban ez hatványozottan igaz.
A Tescoval sem kizárólag az a bajom, hogy járnak oda cigányok, ez csak egy a sok közül, ami miatt nem szeretem azt az áruházat.
Nem tudom, hogy hányszor jártál a miskolci Tescoban, de valószinűleg nem annyiszor, mint ahányszor nekem volt szerencsém, így nem hiszem, hogy jobban meg tudod ítélni az ott uralkodó faji, társadalmi viszonyokat.
Pont úgy, ahogy én sem tudom a kálvin téri aluljárót megítélni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mercedes topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- World of Warships
- BestBuy topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest