Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- perge666: Egy korszak vége
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
eddie17
addikt
Hidd el nem felesleges a bukó meg az öltözék. Egyik ismerősöm barátja, BABETTÁVAL ugy elesett hogy belehalt a fejsérülésbe(pont az útpatkát találta el a fejével). Nem azért írtam, hogy veled is ez fog történni, csak nincs rá garancia, hogy nem történik semmi amíg robogózol, és nem biztos, hogy utánna lesz alkalmad tanulni a hibáidból.
Ennyi. -
(Kolombusz)
veterán
Na figy, ha a saját károdon akarod megtanulni, akkor tanuld meg.
De:
-bringával esett a múltkor haverom olyat, hogy minden ruha szaaráment, ami rajta volt, pedig nem robogótempóval mentünk
-estem már én is akkorát bringával, hogyha nincsen sisak otthagyom a fejem. kesztyű nemvolt, a tenyerem fájt is keményen jó ideig, a többi testtájam azért fedve volt, ott nem is lett komoly sérülés
De hajrá, motorozz a magyar utakon egy kiskerekű cuccal védőruha nélkül, rossz szemmel (a szemüvegre csak vigyázni kell, ha abszolút nem megy akkor kontaktlencse -->érdekes, nekem mért nem karcolódott össze a lencsém 1 év után), majd egy gödörbe belemész és repülsz; vagy elég egy kis olajfolt, nem tudhatod mi jön
Légy kemény, mutasd meg. Csak aztán álld a kórházi számlát. -
ngabor2
nagyúr
már írták, az esést nem te választod. egyszercsak hopp, elestél. mióta bicajom van, nem estem el vele. mégis mindig bukóban bicajozom. pedig azzal ''nehéz'' 50-nel menni (15-20-szal szoktam). de úgy vagyok vele, ha eset, inkább a bukó törjön, mint a fejem. a sisakot egy kicsit könnyebb cserélni. de te tudod, a te életed...
-
Kidus
őstag
Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hobby rádiós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Futás, futópályák
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 550W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Pixel 7 pro 128/8
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest