- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Szavaidbol arado setitseg merhetelen mejseges szakadekaban elveznek az emberek az ma besztos. /Nemi gyakorlat nem artana ket kereken hogy ennyire tugyad, de haz az meglenne akkor nem beszelnel ijjeneket:- (((/ mod: de rolleren kezd: - )))
Biciklihez: Vagy 15 evvel ezleott kisse lemntunk erre-arra tekerni, az osveny egy savosra valott, es mire felkaptuk a fejunket a ket barends mar ossze is akadt. En szokas szeritn klips nelkul /mindig is utaltam/ gyunyuruszepen atszalltama kormanyon / maig emleszem az osszes megmaradt kepre:- ))) / a ket tenyeremen landoltam, amin egy agyonerositett kesztyu volt, sajna nem ugy a terdemen, amit azota is erezgetek /tobbek koztt ezert is:- )))/ majd nemi atfordulas utan ahatamon csusztam meg egy eveset, vegul is masfel ev utan az ossze kavics es foldmaradvany is eltavozott a hatambol:- )))
udv
neduddki
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
Itt most nem azt akartuk elmondani neked a biciklis példával, hogy agyig beöltözve kell kimenni kutyát sétáltatni az utcára, hanem, hogy kis tempóval is lehet igen keményet esni.
Ha pedig van tapasztalatod az eséssel, akkor szimplán hülye vagy, ha továbbra sem tanulsz...
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Wise (ex-TransferWise)
- EA Sports WRC '23
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest