Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
mr.geeZ
aktív tag
Ti tudtok olyanról, hogy a Tcom valami akciós lehetőséget biztosít azoknak, akik pl. mobil irányba 2000-nél többet beszélnek, és ezt személyesen számlával igazolják?
Nem tudom, hogy hol a csavar, vagy hol lehet ebben bármiféle átverés, de meglátogatott egy úr, és kért egy ilyen számlát, mire én nem tudtam adni, erre mondta, hogy jön legközelebb, és kérdezte, mikor leszünk otthon. Persze én erről nem világosítottam fel, elköszöntünk.
Ami gyanús, az az, hogy a jól öltözött emberke egy gyűrött Tcom számlát szorongatott, de inviteles kézitáska volt nála, a kitűzőjén meg valami angol nevű telkó társaság bilétája függött, ráadásul amikor mondtam, hogy bázis díjcsomagunk van, nem tudta, hogy az mennyi havidíjat takar, 5 ezret tippelt rá, de valójában csak 3590.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest