Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
mr.geeZ
aktív tag
Ti tudtok olyanról, hogy a Tcom valami akciós lehetőséget biztosít azoknak, akik pl. mobil irányba 2000-nél többet beszélnek, és ezt személyesen számlával igazolják?
Nem tudom, hogy hol a csavar, vagy hol lehet ebben bármiféle átverés, de meglátogatott egy úr, és kért egy ilyen számlát, mire én nem tudtam adni, erre mondta, hogy jön legközelebb, és kérdezte, mikor leszünk otthon. Persze én erről nem világosítottam fel, elköszöntünk.
Ami gyanús, az az, hogy a jól öltözött emberke egy gyűrött Tcom számlát szorongatott, de inviteles kézitáska volt nála, a kitűzőjén meg valami angol nevű telkó társaság bilétája függött, ráadásul amikor mondtam, hogy bázis díjcsomagunk van, nem tudta, hogy az mennyi havidíjat takar, 5 ezret tippelt rá, de valójában csak 3590.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest