Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
deter
aktív tag
A történet a következő, valahol régebben olvastam Neddudki egyik hsz-ét. Gondoltam. magamban az íráshoz való igényessége közelít a zéróhoz. (Meg amúgy is haragszom az anglománokra) Talán fel is ródtam neki, vagy nem.

Ezután, tegnap valahogy olvastam még egy hozzollását, és akkor már felvetült bennem, hogy valószínűleg nem az igénytelenség miatt ír így, hanem mert vagy külföldön élő magyar, vagy itt élő külföldi. Megiskérdeztem tőle. Mivel nem adott konkrét választ, csak hogy asszociáljak ''Boulanger Ur''-ra. Jó asszociáltam is google segítségével
Ekkor vontam le privát üzenetben a következőt:
''Mivel kiváncsi voltam, így végig olvastam az aszali dvd topikban elég sok hozzászolásod. És hát, én is megküzködtem egy két írásoddal Török nemzetiségű vagy? Legalábbis erre kövekteztettem a Rejtő Jenő, A három testőr Afrikában első fejezete kapcsán.
Érdekes látni, hogy egy külföldi ember hogyan bírkozik meg a magyar hangutánzó írásmóddal... ''
Kérte, hogy másoljam be.
üdv:
deter
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Viccrovat
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Battlefield 6
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest