Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
deter
aktív tag
A történet a következő, valahol régebben olvastam Neddudki egyik hsz-ét. Gondoltam. magamban az íráshoz való igényessége közelít a zéróhoz. (Meg amúgy is haragszom az anglománokra) Talán fel is ródtam neki, vagy nem.

Ezután, tegnap valahogy olvastam még egy hozzollását, és akkor már felvetült bennem, hogy valószínűleg nem az igénytelenség miatt ír így, hanem mert vagy külföldön élő magyar, vagy itt élő külföldi. Megiskérdeztem tőle. Mivel nem adott konkrét választ, csak hogy asszociáljak ''Boulanger Ur''-ra. Jó asszociáltam is google segítségével
Ekkor vontam le privát üzenetben a következőt:
''Mivel kiváncsi voltam, így végig olvastam az aszali dvd topikban elég sok hozzászolásod. És hát, én is megküzködtem egy két írásoddal Török nemzetiségű vagy? Legalábbis erre kövekteztettem a Rejtő Jenő, A három testőr Afrikában első fejezete kapcsán.
Érdekes látni, hogy egy külföldi ember hogyan bírkozik meg a magyar hangutánzó írásmóddal... ''
Kérte, hogy másoljam be.
üdv:
deter
Aktív témák
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Intel 8.- gen i5 + 1660 Super + RGB , Számla-Ready !!!
- Új állapotú iPad air M2 cellular 128 GB, + Apple Pencil Pro, 1,5 év garancia
- Ubiquiti LOCOM2 NanoStation
- 27% - ÚJ GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit (N5080AORUS M-16GD) Videokártya !
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ekkor vontam le privát üzenetben a következőt: