- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
dragonfx
veterán
Jó nem lejártak de most ez a trendy, szerintme ez csak véletlene egybeesés, és nem a múltban kell élni, de tény hogy meggyőztetek hogy ne érdekeljen.
Normális embereken is csómószor látni sőt mostanság legtöbbet ezt.Olyanok is akik nem bünözők,-os. teroristák, boxolók, tüntetők, stb...
Én szeretem követnia d ivatot ennyi, de látom ez ki fog maradni nálam.
Ez így már tényleg gáz pláne a mostani helyzetet figyelembe véve, erről nem tudtam eddig, amit ezen a linken írnak...speciel szerintme csak ez a kapucnis felső&bomber dzseki duo ami igazán ugymond ''maffiozó'' stílust sugallja, azért vannak egész szép mutatós pólóik szerintem, szolíd de mégis design-os.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- iPhone topik
- Mobil flották
- Nintendo Switch
- Rajzol, fest, photoshopozik valaki?
- ZIDOO médialejátszók
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez így már tényleg gáz pláne a mostani helyzetet figyelembe véve, erről nem tudtam eddig, amit ezen a linken írnak...speciel szerintme csak ez a kapucnis felső&bomber dzseki duo ami igazán ugymond ''maffiozó'' stílust sugallja, azért vannak egész szép mutatós pólóik szerintem, szolíd de mégis design-os.