Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
ma reggel találkoztam egy turistával az Andrássy úton, aki megkért, hogy mutassam meg neki, hogy hol van a Vígadó. A vicces az volt, hogy mindezt egy Bécs térképen szerette volna, ha megmutatom neki..
Hiába mondtam neki, hogy ez nem Pest, egyszerűen nem akarta elhinni, még mutatta is rajta, hogy szerinte most hol vagyunk. 
Velem mindig történik valami hasonló.
Mondanom kellett volna neki, hogy a menjen csak tovább a Kärtnerstrassén és a Stephanskirche után kanyarodjon balra...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ÚJ, DOBOZOS INNO3D TORNADO FX5500 AGP VIDEOKÁRTYA
- Ealdó ASUS TUF Gaming GT301 MIDI Tower
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple Watch Ultra 2 (2023) GPS + Cellular, Black Titanium /1,5év Garancia!/ Akku 98%
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
- 27% - LG UltraGear 32GS75QX-B Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hiába mondtam neki, hogy ez nem Pest, egyszerűen nem akarta elhinni, még mutatta is rajta, hogy szerinte most hol vagyunk.