Hirdetés

Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

Hogy az a ... '..ssza meg má' :((( :O
    ALighanem jön a bölcsességfogam, vagy efféle, mert úgy meg van dagadva az ínyem és a környéke, pont ott ahol összeér az alsó és a felső állkapcsom, a hajlatban, de ami a laegrosszabb, hogy a pofazacskóm húsa emiatt közészorul a felső utolsó fogam, és az alul az utolsó bölcs.fogamat még borító íny közé, és annyira fáj, hogy teljesen kész vagyok. És most hogy már párszor jól összeharaptam, már szinte sebes, és még dagadtabb, úgyhogy már nem bírom összezárni a fogam. A kaját meg alig megrágva nyeldesem, inkább csak jól megnyálazom. Teljesen kikészít. Nem tudok józan fejjel gondolkodni, ez teljesen háttérbe szorít mindent, és ez szörnyen bosszant :((( :W Pedig csupa jó dolog történt eddig ma.
    Például nem kellett matek vizsgát írnom, mert megkaptam a megajánlott kettest, és javítani algha tudtam volna ma. Aztán kiderült, hogy a City, amit minden szombaton nézegetek, az egyik csoporttársamé, és most megmutatta, végre jól megnézegettem, megszagolgattam, megtapiztam. Aztán sikerült rendesen beszerelni az új ventimet, és elég jól szuperál. Aztán kaptam egy biztató levelet egy bizonyos leányzótól. Végül sikerült rendesen behúzni digitálisra az első 60percét a babakoromban felvett kazettának.
    És mindezeket egy kicsit sem tudom élvezni, mert q...ra fáj a pofám! :O

Aktív témák