Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
kymco
veterán
Hétfőn lesz 10 éves a kapcsolatunk a feleségemmel.....
De sajna nincs semmi ötletem a megünnepléshez. Eddig elmentünk vacsizni, de az utóbbi időben ehhez már bébiszitterre volt szükségünk és kora estére (fürdetés, fektetés) haza kellett érnünk.
Most még bébiszitter sincs ''megrendelve'' (unokahugom), pénzünk sincs igazán sok, este fürdetés, fektetés, és a tizedik ne legyen már ugyanolyan, mint a többi.
Hát elég kicsi a szabadságfokunk.... Ja és vidéken, igaz Pesttől nem messze lakunk.
Annyi már lesz, hogy szabit veszek ki hétfőre. Indításnak nem rossz, de nics tovább ötletem.
Aktív témák
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- VGA kibeszélő offtopik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Elektromos autók - motorok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Battlefield 6
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De sajna nincs semmi ötletem a megünnepléshez. Eddig elmentünk vacsizni, de az utóbbi időben ehhez már bébiszitterre volt szükségünk és kora estére (fürdetés, fektetés) haza kellett érnünk.