Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
kymco
veterán
Hétfőn lesz 10 éves a kapcsolatunk a feleségemmel.....
De sajna nincs semmi ötletem a megünnepléshez. Eddig elmentünk vacsizni, de az utóbbi időben ehhez már bébiszitterre volt szükségünk és kora estére (fürdetés, fektetés) haza kellett érnünk.
Most még bébiszitter sincs ''megrendelve'' (unokahugom), pénzünk sincs igazán sok, este fürdetés, fektetés, és a tizedik ne legyen már ugyanolyan, mint a többi.
Hát elég kicsi a szabadságfokunk.... Ja és vidéken, igaz Pesttől nem messze lakunk.
Annyi már lesz, hogy szabit veszek ki hétfőre. Indításnak nem rossz, de nics tovább ötletem.
Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De sajna nincs semmi ötletem a megünnepléshez. Eddig elmentünk vacsizni, de az utóbbi időben ehhez már bébiszitterre volt szükségünk és kora estére (fürdetés, fektetés) haza kellett érnünk.