Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
kymco
veterán
Hétfőn lesz 10 éves a kapcsolatunk a feleségemmel.....
De sajna nincs semmi ötletem a megünnepléshez. Eddig elmentünk vacsizni, de az utóbbi időben ehhez már bébiszitterre volt szükségünk és kora estére (fürdetés, fektetés) haza kellett érnünk.
Most még bébiszitter sincs ''megrendelve'' (unokahugom), pénzünk sincs igazán sok, este fürdetés, fektetés, és a tizedik ne legyen már ugyanolyan, mint a többi.
Hát elég kicsi a szabadságfokunk.... Ja és vidéken, igaz Pesttől nem messze lakunk.
Annyi már lesz, hogy szabit veszek ki hétfőre. Indításnak nem rossz, de nics tovább ötletem.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De sajna nincs semmi ötletem a megünnepléshez. Eddig elmentünk vacsizni, de az utóbbi időben ehhez már bébiszitterre volt szükségünk és kora estére (fürdetés, fektetés) haza kellett érnünk.