Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: Zsebszámológépek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
(Nekem nincs ilyenről diplomám, és gyerekem sincs.)
Nyilván az ilyen társaságra való igény személyenként változó, és nyilván különböző családokban másképp lehet a kortársak társaságára való igényt kielégíteni. Amit írtam, arra az esetre írtam, ha otthon is megoldható, hogy jól érezze magát a gyerek (van ilyen). Az átlag óvodás vélhetően nem kevésbé hülye, mint az átlag felnőtt, tehát hacsak nem (rossz értelemben) ''az életre való felkészítés'' címszó alatt, a saját gyerekemet (ha lenne) csak indokolt esetben engedném óvodába (természetesen, ha azt látom, hogy otthon unatkozik, ott pedig jól érzi magát, az megfelelő indok lehet).
Szerk.:
''látom, hogy tényleg szüksége van a kortársai társaságára''
Természetesen csak elvi síkon nyilvánítottam véleményt, szó nincs róla, hogy ilyen dologban konkrét helyzetre vonatkozó tanácsot akarnék adni, és arról sem, hogy ítéletet mondanék általam nem közvetlenül, személyesen ismert helyzet vagy emberek fölött.
Aktív témák
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- Lenovo LEGION PRO 7 i9-14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 12GB 175W 16" QHD+ 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest