Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- lezso6: Kvaterner szégyen
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
(Nekem nincs ilyenről diplomám, és gyerekem sincs.)
Nyilván az ilyen társaságra való igény személyenként változó, és nyilván különböző családokban másképp lehet a kortársak társaságára való igényt kielégíteni. Amit írtam, arra az esetre írtam, ha otthon is megoldható, hogy jól érezze magát a gyerek (van ilyen). Az átlag óvodás vélhetően nem kevésbé hülye, mint az átlag felnőtt, tehát hacsak nem (rossz értelemben) ''az életre való felkészítés'' címszó alatt, a saját gyerekemet (ha lenne) csak indokolt esetben engedném óvodába (természetesen, ha azt látom, hogy otthon unatkozik, ott pedig jól érzi magát, az megfelelő indok lehet).
Szerk.:
''látom, hogy tényleg szüksége van a kortársai társaságára''
Természetesen csak elvi síkon nyilvánítottam véleményt, szó nincs róla, hogy ilyen dologban konkrét helyzetre vonatkozó tanácsot akarnék adni, és arról sem, hogy ítéletet mondanék általam nem közvetlenül, személyesen ismert helyzet vagy emberek fölött.
Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Horizon: Zero Dawn
- Filmvilág
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Legion 5 15IMH05 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1650Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell G15 5511 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill új akku gar
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Samsung Galaxy Z Flip5
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest