Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Nekem is gond vana géppel, csak azt nem tudom, mi:
Az mitől lehet , hogy kb két-három óránkéntfogja magát a gép, és megáll?
Ventik mennek, táp megy, de se billre, se egérre nem reagál, az otpikai egerem alján figyeltem a dolgot, hogy nem is észleleli a mozgást, mert nem világít nagyobb fénnyel, mikor mozgatom. szóval mitől lehet?
Az utóbbi időben került a gépbe ram, vga és dvd író.Legutoljára az író került bele.Az említett jelenség kb 1-2 hete van, az író kb 2 hetes.
Ja a windowst tegnap raktam újra, firmwaret is frissítettema dvd írón. Azon gondolkodom mit csinálhattam még két hete , hát kb akkora tehető egy bios frissítés. Az alaplap chaintech 7njs zenith
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest