- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Pajac: Hawking
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Na látod ezért vagy és leszel kiközösítve mindig. A hozzáállásod miatt.
Egy szerencsétlen ember vagy, aki éjszakánként sír az ágyban, mert mindenki utálja. Jó dolog nappal falat húzni magunk köré, hogy ''ezt nektek, nem árthattok'', de hidd el tudom én hogy szar érzés. Félsz attól, hogy ha ''beolvadnál'' az ''átlagos'' fórumozók közé, akkor senki nem foglalkozna veled. És ettől rettegsz pajtás, ebbe borzongsz bele, hogy egyedül maradsz. Miért nyitnál direkt figyelemfelkeltő topicokat? Amint lakad bennük a figyelem (anyázás) már nem érdekel, és nyitod a következőt, hogy még agyobb port kavarj.
Erre utalnak az elvont időigényes hobbik is. Amig azokkal foglalkozol, nem gondolsz másra. Félre ne érts, ez nem bántás, talán most kezdem megérteni, milyen szar lehet neked. De lehetne ám tenni ellene...
Hogy mi alapján modtam mindezt? Tudod mbit ezt a viselkedés formát még a főiskolán is tanítják pszichológiából. A hogyan neveljük a problémás gyerekeket c. részben.
szerk: Mondjuk én a Makarenkó féle problémás gyereknevelés híve vagyok
Tildy: Mielőtt belemagyarázol bármit is: úgy értettem, hogy az utóbbi időben (1-2 hét talán) feltünően mbit-védő lettél. Nekem úgy tűnik, de nem értem az apropóját. Ennyi, nem több.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Sweet.tv - internetes TV
- Tesla topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LENOVO LOQ 15ARP9 - RYZEN 7 7435HS / RTX4050 / 24GB RAM / 512G NVMe / 15,6 FHD IPS 144Hz (bontatlan)
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke ajándék tok és fólia
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest