Hirdetés

Aktív témák

• erdeya

senior tag

Na látod ezért vagy és leszel kiközösítve mindig. A hozzáállásod miatt.

Egy szerencsétlen ember vagy, aki éjszakánként sír az ágyban, mert mindenki utálja. Jó dolog nappal falat húzni magunk köré, hogy ''ezt nektek, nem árthattok'', de hidd el tudom én hogy szar érzés. Félsz attól, hogy ha ''beolvadnál'' az ''átlagos'' fórumozók közé, akkor senki nem foglalkozna veled. És ettől rettegsz pajtás, ebbe borzongsz bele, hogy egyedül maradsz. Miért nyitnál direkt figyelemfelkeltő topicokat? Amint lakad bennük a figyelem (anyázás) már nem érdekel, és nyitod a következőt, hogy még agyobb port kavarj.
    Erre utalnak az elvont időigényes hobbik is. Amig azokkal foglalkozol, nem gondolsz másra. Félre ne érts, ez nem bántás, talán most kezdem megérteni, milyen szar lehet neked. De lehetne ám tenni ellene...

Hogy mi alapján modtam mindezt? Tudod mbit ezt a viselkedés formát még a főiskolán is tanítják pszichológiából. A hogyan neveljük a problémás gyerekeket c. részben.

szerk: Mondjuk én a Makarenkó féle problémás gyereknevelés híve vagyok :)

Tildy: Mielőtt belemagyarázol bármit is: úgy értettem, hogy az utóbbi időben (1-2 hét talán) feltünően mbit-védő lettél. Nekem úgy tűnik, de nem értem az apropóját. Ennyi, nem több.

[Szerkesztve]

Aktív témák