Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
erdeya
senior tag
Na látod ezért vagy és leszel kiközösítve mindig. A hozzáállásod miatt.
Egy szerencsétlen ember vagy, aki éjszakánként sír az ágyban, mert mindenki utálja. Jó dolog nappal falat húzni magunk köré, hogy ''ezt nektek, nem árthattok'', de hidd el tudom én hogy szar érzés. Félsz attól, hogy ha ''beolvadnál'' az ''átlagos'' fórumozók közé, akkor senki nem foglalkozna veled. És ettől rettegsz pajtás, ebbe borzongsz bele, hogy egyedül maradsz. Miért nyitnál direkt figyelemfelkeltő topicokat? Amint lakad bennük a figyelem (anyázás) már nem érdekel, és nyitod a következőt, hogy még agyobb port kavarj.
Erre utalnak az elvont időigényes hobbik is. Amig azokkal foglalkozol, nem gondolsz másra. Félre ne érts, ez nem bántás, talán most kezdem megérteni, milyen szar lehet neked. De lehetne ám tenni ellene...
Hogy mi alapján modtam mindezt? Tudod mbit ezt a viselkedés formát még a főiskolán is tanítják pszichológiából. A hogyan neveljük a problémás gyerekeket c. részben.
szerk: Mondjuk én a Makarenkó féle problémás gyereknevelés híve vagyok
Tildy: Mielőtt belemagyarázol bármit is: úgy értettem, hogy az utóbbi időben (1-2 hét talán) feltünően mbit-védő lettél. Nekem úgy tűnik, de nem értem az apropóját. Ennyi, nem több.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen autót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Szinte ÚJ ROG Strix Flare II Animate Bolti ár:100k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Falchion Wireless 65% Bolti ár:70k INGYEN FOXPOST
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest