Hirdetés
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Hogy lehet 18 nap alatt tele offolni egy egész topikot.....
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Példaértékű kezdeményezés: Bővebben: link
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz Vangelis #306 üzenetére
Mily véletlen, benézek PH-ra, offtopikban az utolsó hsz épp egy off....
Old Death: ez már csak így megy... segíteni akarsz, és lecsesznek az újoncok.... ne törődj ezzel.
[Szerkesztve]Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Ezt nem nagyon tudom hova linkelni... ez az igazi rock&roll feeling
Bővebben: linkNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Semmi
[Szerkesztve]Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
A matematikához nem sok köze volt Kimoderáltam magam mert leesett hogy nem 2a hanem négyzet a volt az, csak nem lehet négyzetesen beszúrni Bár... a².....
De amugy teljesen baromság volt, a 3. sortól kezdve pedig már hibás isNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz S.u.l.i.r.o #460 üzenetére
-
Dilikutya
félisten
válasz S.u.l.i.r.o #463 üzenetére
Mégis mit képzeltél, mennyiért kapsz 16mbit-et Amúgy 11000Ft (45€) nem sok érte, bár a részleteiben nem merültem el, hogy van-e valami huncutság. Mindenesetre a Chello 30 ezerért csak 3mbit-et ad, havi 60Gb adatforgalommal
-
Dilikutya
félisten
válasz S.u.l.i.r.o #468 üzenetére
Ahhoz szerinted nem kell, amit én linkeltem?
Amugy 16mbit 17900Ft-ért.... a Chello még mindig 30k-t kér a 3mbit-ért
Batman: sokmindenre nem, PH-zni jó a modem is, de DC-re is értelmetlen a sok ADSL-es lúzer miatt. Warez FTP sem igazán van 100k letöltési sebesség fölött
-
Dilikutya
félisten
LOL... valaki az imént topikot nyitott a panaszának, hogy más chat progikban több szmájli van... hát mi a fene ez a PH!... egyeseknek már chatnek nézik?
-
Dilikutya
félisten
Recognita Omnipage, csak előbb nem jutott eszembe. Ezt a kettőt ismerem, bár nem használom, mert egyenlőre nincs ilyesmikre szükségem, így gyakorlati tapasztalatom nincs.
-
Dilikutya
félisten
Ennek a színvonalnak inkább a Bővebben: link, a prohardver chatet én nem szeretném telebaromkodva látni ilyenekkel
-
Dilikutya
félisten
Először azt hittem, egy népszerű április elsejei hír, de aztán láttam hogy friss. Ha ez működik, kiköttetem az ADSL-t
Bővebben: link
Nem a témába vág, de a tököm tele már, hogy megint beborult... mi a rákért nem süthet a nap mostmár folyamatosan
-
Dilikutya
félisten
Elég nekem ha csak 1, esetleg 2 csigával jön az adat. DC-zni még sok is, az szép hogy Veled 10mp alatt lejönne a San Andreas is, nade eddig se az 512kbps sebességem volt a gyenge pont, amikor 1k-val töltök Úgyis volt eső az éjjel... megyek is mindjárt csigáért a kertbe, meg nézek valami jóképű lapulevelet is nekik Még azt kéne kitalálnom, milyen interfészen csatlakozik PC-re
-
Dilikutya
félisten
Outlook Express az direkt úgy van kialakítva, hogy ha egy lámát beültetek a gép elé, egyenesen az Andok lejtőiről, akkoris rögtön tudja kezelni De egy nő már más kérdés....
-
-
Dilikutya
félisten
válasz paramedic #1424 üzenetére
Ez egy topik, ami elvileg egy kötetlenebb, sehova sem illők témák megbeszélésre jött létre. Azonban sajnos ezeknek a sehova sem illő témáknak valaki mindig nyit topikot, így gyakorlatilag ez a topik mostanra chat-szerűen működik, és csak a hozzászólásaink számát gyarapítja. Nézd meg, most nekem is eggyel több lett . Amúgy néha szórakoztató tud lenni
-
Dilikutya
félisten
Már van egy sikeres műve: Bővebben: link
-
-
Dilikutya
félisten
Antivírus.
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
Szegény ember kézzel nőz
mayerlaci: a Lord of the Penisrings-re gondolsz Jack Black-el? Az nagyon naaaagy
-
Dilikutya
félisten
A Direct Connect nevű chatkliens most szárnyal nálam is. Bár ez szokott olyat csinálni, hogy piszkosul begyorsul, volt már 500kb/s sebessége is, egyszer pedig egy egész CD-s cucc (Linux) jött le negyed óra alatt. De nem fogom kipróbálni hogy ha Getright-tal töltök akkor is ilyen gyors-e
Most visszaesett 60-ra. Lehet csak a DC csinálja. Ehh... 60k-val chatelni.... Tiszta luxus.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz mayerlaci #1706 üzenetére
Nincs meg, csak láttam már.
Vangelis: Jaja, chatfüggő vagyok, a DC a legjobb chat a világon
(Kolombusz): Én 90MHz-es P1-en használtam, 32Mb RAMmal a Winampot
anaqer: Nekem anno Penisring címmel volt meg, így én csak ezt tudom
Ezt csináljátok utánam... egy postban 4 embernek válaszoltam Sokan tanulhatnának ebből
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest