Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: RCS
Aktív témák
-
Lortech
addikt
Off-off..
Muszáj leírnom. Tisztára meg vagyok bolondulva. Éreztetek már olyat, hogy egyszerűen nem tudtok kiverni a fejetekből egy gépbővítést? Ma délelőtt láttam egy jó ajánlatot, és azóta egész nap ez jár a fejemben. Van pénzem rá, de valahogy mégsem akarok gépre költeni, és folyamatosan ezen rágódom, és próbálom a fejemből kiverni. Alaplapot, procit cserélnék, a mostani ecs s462-es nf2 lapról + duron 1600-ról egy nf3 250-es asus sk8n-re + s754-es sempron 2600+-ra. A helyzetet tovább tetézi, hogy a régi lap sulinetes, ha veszek másikat helyette, a régit ugye nem adhatom el (vagy mégis
). Igazából nem is játszom rajta, amivel igen, arra elég a mostani 9200-es, meg megteszi ez a jó kis gép úgy általában, csendes is, (most vettem bele halk hűtőt), bár videokódolásra már jobb hasznát venném az utódnak.
Nem tudom kiverni a fejemből a dolgot. Ilyenekkel próbálom magam lenyugtatni, hogy mi van, ha nem fog menni az új sempron übertuningja, nem éri meg a +20K-t,meg újra kellesz telepíteni a rendszert, hosszútávon zsákutca az s754 platform, hangosabb lesz a hűtője, tobbet fog fogyasztani valamivel (+áramszámla), ha eladom az alaplapot, akkor lebukok vele... stb. stb.
Aztán eszembe jut, hogy jól kihúzom a lelkét is, és az milyen jó lesz nekem.
Mire ezt leírtam, kicsit lenyugodtam, megérte.
Nem vagyok ám ilyen mindig, egy-két évente jön rám hasonló roham, és akkor általában gépátépítés van.
Köszi hogy meghallgattatok.
Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Androidos fejegységek
- Milyen autót vegyek?
- MWC 2026: Két fülhallgatóval bővült a Motorola tartozékainak kínálata
- Assetto Corsa Rally
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- Nintendo Switch
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HP Probook 445R G6,14",FHD,AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M2 16B RAM 256GB Magyar billentyű garancia 2026.11.14
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- GARANCIÁLIS ASUS TUF F16 // Intel Core 5 210H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4050
- 10genes kishibàs pc(i3-10105f/8gb/gt1030/win11/SSD/hdd)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- 219 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070 (ELKELT)
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Igazából nem is játszom rajta, amivel igen, arra elég a mostani 9200-es, meg megteszi ez a jó kis gép úgy általában, csendes is, (most vettem bele halk hűtőt), bár videokódolásra már jobb hasznát venném az utódnak.