Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
most akkor bosszantsuk kicsit erdeya-t?
nekem 6 nap volt, és ráadásul online rendeltük meg, amiről azt gondoltam, hogy majd kb egy hónap múlva lesz kész, ehhez képest igen gyorsak voltak. és mivel most éppen nemtanulós évem van
, ezért én voltam otthon amikor kötötték, és meg is kérdezte a szerelő, hogy mind3 gép rá lesz kötve? (Axelero Hobbit asszem az az 512-es, és elvileg ugye csak 1 gép lehetne rajta). mondom neki ááá, dehogy, hova gondol meg izé. azt mondja, jól van akkor, mert azt nem lehetne és vigyorog. mondom akkor mindketten tudjuk, hogy that's the way it goes. mondjuk vagy két évvel ha idősebb volt nálam a srác, én meg még csak 20 vagyok..
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Ubuntu Linux
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Erő, ami nem magyarázkodik csak teljesít.
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ASUS ROG STRIX G531
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nekem 6 nap volt, és ráadásul online rendeltük meg, amiről azt gondoltam, hogy majd kb egy hónap múlva lesz kész, ehhez képest igen gyorsak voltak. és mivel most éppen nemtanulós évem van
, ezért én voltam otthon amikor kötötték, és meg is kérdezte a szerelő, hogy mind3 gép rá lesz kötve? (Axelero Hobbit asszem az az 512-es, és elvileg ugye csak 1 gép lehetne rajta). mondom neki ááá, dehogy, hova gondol meg izé. azt mondja, jól van akkor, mert azt nem lehetne és vigyorog. mondom akkor mindketten tudjuk, hogy that's the way it goes. mondjuk vagy két évvel ha idősebb volt nálam a srác, én meg még csak 20 vagyok..