Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
most akkor bosszantsuk kicsit erdeya-t?
nekem 6 nap volt, és ráadásul online rendeltük meg, amiről azt gondoltam, hogy majd kb egy hónap múlva lesz kész, ehhez képest igen gyorsak voltak. és mivel most éppen nemtanulós évem van
, ezért én voltam otthon amikor kötötték, és meg is kérdezte a szerelő, hogy mind3 gép rá lesz kötve? (Axelero Hobbit asszem az az 512-es, és elvileg ugye csak 1 gép lehetne rajta). mondom neki ááá, dehogy, hova gondol meg izé. azt mondja, jól van akkor, mert azt nem lehetne és vigyorog. mondom akkor mindketten tudjuk, hogy that's the way it goes. mondjuk vagy két évvel ha idősebb volt nálam a srác, én meg még csak 20 vagyok..
Aktív témák
Aktív témák
- Képregény topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Kés topik
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nekem 6 nap volt, és ráadásul online rendeltük meg, amiről azt gondoltam, hogy majd kb egy hónap múlva lesz kész, ehhez képest igen gyorsak voltak. és mivel most éppen nemtanulós évem van
, ezért én voltam otthon amikor kötötték, és meg is kérdezte a szerelő, hogy mind3 gép rá lesz kötve? (Axelero Hobbit asszem az az 512-es, és elvileg ugye csak 1 gép lehetne rajta). mondom neki ááá, dehogy, hova gondol meg izé. azt mondja, jól van akkor, mert azt nem lehetne és vigyorog. mondom akkor mindketten tudjuk, hogy that's the way it goes. mondjuk vagy két évvel ha idősebb volt nálam a srác, én meg még csak 20 vagyok..