- eBay-es kütyük kis pénzért
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Metalized
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
a_tesz
Korrektor
most akkor bosszantsuk kicsit erdeya-t?
nekem 6 nap volt, és ráadásul online rendeltük meg, amiről azt gondoltam, hogy majd kb egy hónap múlva lesz kész, ehhez képest igen gyorsak voltak. és mivel most éppen nemtanulós évem van
, ezért én voltam otthon amikor kötötték, és meg is kérdezte a szerelő, hogy mind3 gép rá lesz kötve? (Axelero Hobbit asszem az az 512-es, és elvileg ugye csak 1 gép lehetne rajta). mondom neki ááá, dehogy, hova gondol meg izé. azt mondja, jól van akkor, mert azt nem lehetne és vigyorog. mondom akkor mindketten tudjuk, hogy that's the way it goes. mondjuk vagy két évvel ha idősebb volt nálam a srác, én meg még csak 20 vagyok..
Aktív témák
- Silverstone SST-TX700-G TFX táp
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 15 Pro 512GB Natural Titanium Makulátlan, garanciális, Apple Store vásárlás
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GX90SA - 39" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
nekem 6 nap volt, és ráadásul online rendeltük meg, amiről azt gondoltam, hogy majd kb egy hónap múlva lesz kész, ehhez képest igen gyorsak voltak. és mivel most éppen nemtanulós évem van
, ezért én voltam otthon amikor kötötték, és meg is kérdezte a szerelő, hogy mind3 gép rá lesz kötve? (Axelero Hobbit asszem az az 512-es, és elvileg ugye csak 1 gép lehetne rajta). mondom neki ááá, dehogy, hova gondol meg izé. azt mondja, jól van akkor, mert azt nem lehetne és vigyorog. mondom akkor mindketten tudjuk, hogy that's the way it goes. mondjuk vagy két évvel ha idősebb volt nálam a srác, én meg még csak 20 vagyok..