Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Steve-S
tag
Amúgy kösz a tippeket! Ez a hippis meg rockeres nem is rossz ötlet! Csak az a baj hogy nem nagyon van hozzá megfelelő cucc.

Aki tud még valamit az írja le nyugodtan!!! -
Steve-S
tag
Haoi! Nem tud valaki nekem valami jóóóó ötletet adni, hogy minek öltözzek be bolonballagáson? Mer nekem semmi ötlet. Valami egyszerű, de mégis jó ötletet kéne mondani. Aki tud segíteni, annak köszönet

-
Steve-S
tag
Az lehet hogy kapsz +7 pontot, de ahhoz a 3-ashoz emelt szinten nagyon kell gályázni. A mi iskolánkban én csak 1 gyerekről tudok hogy megy emelt szinten vizsgázni egy tárgyból, de ő is csak azért mert muszáj neki. Senki nem hülyült meg hogy emelt szintre menjen. Én továbbra is azt mondom maradj a középszinten!

Aktív témák
Hirdetés
- Eladó PDP Riffmaster Wireless Guitar Controller PS5, PC
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Nintendo Switch utazó, puha, kemény tokok gyári, Mario, Splatoon, Hori, Spigen
- P1 Gen4i 16" 4K UHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P16s Gen4 16" FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX PRO 500 BlackWell 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

A megvalósítását hogy gondoltad?