Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Dilikutya
üzenetére
nem keresem, nem izgat - es igen, szitottama feszultseget, mert rendkivul furanak talaltam a ''mirol maradtam le'' beszolasodat - mondd, hogy nem arra celoztal, hogy egy jo kis lehuzos flame-rol
Gambit: O nem akart megjavulni, ti (mi) nem hagytatok (tuk) - most probalna, de Ti tovabbra sem hagyjatok
nem tud normalisan forumozni, mert tudjak, hogy O rgb - nevet valt, probal normalisabb lenni (ne mondd, hogy nem) egesz ''jol megy'' neki, aztan elokerul megint, hogy O rgb - most jon az a resz majd, hogy emiatt megint nem tud normalisan forumozni
engem ez kicsit a 22-es csapdajara emlekeztet
p.s.: ez elgondolva sokkal jobban hngzott, de sebaj, ha visszaolvasod amit irtal, ugy hogy kozben figyelembe veszed, hogy mbit probal ''beilleszkedni'', akkor erteni fogod mire gondoltam
Aktív témák
Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- EAFC 26
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- sziku69: Szólánc.
- Horgász topik
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB/256-512SSD,jó akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Új, modolt billentyűzet eladó knobbal, kijelzővel + választható Magyar(PBT) kupakkal és kapcsolókkal
- Apple iPhone XR / 64GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 91%
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs