Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
VladimirR
üzenetére
Szerintem te paranoiás vagy
Nem kell ám mindenütt valami hátsó szándékot, flame-et sejteni. Szerintem már rég el lenne felejtve az egész, ha nem jössz. Ehhelyett még mindig ebben a témában gyártok 1 hsz-t, mert nem hagyom szó nélkül. Nekem mbit-tel semmi gondom nincsen, a ringes balhéról is most hallok először, azt se tudtam, hogy gondok vannak vele. Nekem ilyen csendesen a háttérben megbújó emberkének tűnt, ezért is csodálkoztam, hogy ő az, aki. Persze a ringet olvasva már kezdett hasonlitani. Amúgy nekem rgb-vel sem volt gondom, nekem ő csak egy félnótás volt, aki fel akarta robbantani a napot. Hirtelenjében ennyire emlékszem belőle, jobbára csak olvasgattam, miről van néha szó. De élből sosem támadtam le. Mintahogy most sem támadja senki őt, mert egymást gyepáljuk 
-
Gambit
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
Igen, de pont azt mondom, hogy valamiért mindig kiderül, hogy ő az. Azért, mert nem tud megváltozni. Új esély számtalan van, mert bármikor regelhet új nicket, és próbálkozhat tiszta lappal. Szóval nem miattunk nem tud normálisan fórumozni, hanem mert ilyen a természete. Ilyen volt amikor idejött, és ilyen is marad. Nem tudom, hogy valakinek sikerült-e megőriznie az inkognitóját a történelem folyamán. A stílus maga az ember. Ezért nem lehet hosszú távon színlelni. Igazából én csak azt nem értem, hogyha ő úgyis lenézi és hülyének tartja az ittenieket, akkor minek jön mindig vissza?
Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- ÚJABB ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem kell ám mindenütt valami hátsó szándékot, flame-et sejteni. Szerintem már rég el lenne felejtve az egész, ha nem jössz. Ehhelyett még mindig ebben a témában gyártok 1 hsz-t, mert nem hagyom szó nélkül. Nekem mbit-tel semmi gondom nincsen, a ringes balhéról is most hallok először, azt se tudtam, hogy gondok vannak vele. Nekem ilyen csendesen a háttérben megbújó emberkének tűnt, ezért is csodálkoztam, hogy ő az, aki. Persze a ringet olvasva már kezdett hasonlitani. Amúgy nekem rgb-vel sem volt gondom, nekem ő csak egy félnótás volt, aki fel akarta robbantani a napot. Hirtelenjében ennyire emlékszem belőle, jobbára csak olvasgattam, miről van néha szó. De élből sosem támadtam le. Mintahogy most sem támadja senki őt, mert egymást gyepáljuk