Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
marcee
addikt
17 évvel ezelőtt volt az előző mumpsz járvány Magyarországon, én akkor 12 éves voltam, akkor engedtek ki kórházból műtét után és minthogy emiatt nem javasolták, hogy elkapjam, ezért nem mehettem haza, ahol a hugom és főleg az apám betegen fetrengett. 19 évesen Erdélyben vérhas fertőzés (gyanuval?) kerültem újra kórházba, csak itt nem sebészetre hanem a fertőző intenzívre! Néhány nap után mikor jobban lettünk és már nem volt szükség ''intenzív kezelésre'' jöttek, hogy költöztessenek, valaki megkérdezte, kik voltak elöttünk az új szobánkban: ''Mumpszosok! 2 órával ezelöttig.'' (levegőben terjed ugye) Mondanom sem kell, hogy majdnem egy teljes napot az udvaron töltöttem (csak azért mert a sárgaságosok, tbc-sek stb nem jöhettek ki). Akkor is sikerült megúszni. Szóval ha újra jönne, asszem el kellene látogatnom egy spermabankba.

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Samsung kuponkunyeráló
- BMW topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- RAM topik
- Parfüm topik
- Trollok komolyan
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest