Hirdetés
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
marcee
addikt
17 évvel ezelőtt volt az előző mumpsz járvány Magyarországon, én akkor 12 éves voltam, akkor engedtek ki kórházból műtét után és minthogy emiatt nem javasolták, hogy elkapjam, ezért nem mehettem haza, ahol a hugom és főleg az apám betegen fetrengett. 19 évesen Erdélyben vérhas fertőzés (gyanuval?) kerültem újra kórházba, csak itt nem sebészetre hanem a fertőző intenzívre! Néhány nap után mikor jobban lettünk és már nem volt szükség ''intenzív kezelésre'' jöttek, hogy költöztessenek, valaki megkérdezte, kik voltak elöttünk az új szobánkban: ''Mumpszosok! 2 órával ezelöttig.'' (levegőben terjed ugye) Mondanom sem kell, hogy majdnem egy teljes napot az udvaron töltöttem (csak azért mert a sárgaságosok, tbc-sek stb nem jöhettek ki). Akkor is sikerült megúszni. Szóval ha újra jönne, asszem el kellene látogatnom egy spermabankba.

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autós kamerák
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- EAFC 26
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15Pro 128GB - Kártyafüggetlen, Fekete Titán, 85% Akku - 1év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest