- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
Aktív témák
-
marcee
addikt
17 évvel ezelőtt volt az előző mumpsz járvány Magyarországon, én akkor 12 éves voltam, akkor engedtek ki kórházból műtét után és minthogy emiatt nem javasolták, hogy elkapjam, ezért nem mehettem haza, ahol a hugom és főleg az apám betegen fetrengett. 19 évesen Erdélyben vérhas fertőzés (gyanuval?) kerültem újra kórházba, csak itt nem sebészetre hanem a fertőző intenzívre! Néhány nap után mikor jobban lettünk és már nem volt szükség ''intenzív kezelésre'' jöttek, hogy költöztessenek, valaki megkérdezte, kik voltak elöttünk az új szobánkban: ''Mumpszosok! 2 órával ezelöttig.'' (levegőben terjed ugye) Mondanom sem kell, hogy majdnem egy teljes napot az udvaron töltöttem (csak azért mert a sárgaságosok, tbc-sek stb nem jöhettek ki). Akkor is sikerült megúszni. Szóval ha újra jönne, asszem el kellene látogatnom egy spermabankba.

[Szerkesztve]
Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- EA Sports WRC '23
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Spórolós topik
- Óra topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest