Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slowman
aktív tag
válasz
Klemice
üzenetére
Ez meg a másik, hogy a kitobit csak akkor raknám fel én is ilyen összeállítás mellett ha 35mm alatti obi kéne. Mert 50mm re egyértelmű az 50/1.8 ha meg a 35mm-es perspektíva kell akkor azt nagy valószínűleg meg tudom oldani lábzoommal, és csinálok az 50-ból 35mm
- persze tudom, hogy nem ugyanaz de azért ez igen költségkímélő megoldás és azért működőképes -. Ha meg nem is az 50/1.8-at használnám véletlenül valamiért, de biztos az 55-250-et használnám 55mm minthogy a kitet
.
Na most ebből ki lehet következtetni, hogy kb csak tájkép-nél és igen ritkán használnám a kitet - és még rajtam kívül sokan sztem - aminél az IS nem sokat dob a képen mert úgy is vagy 10000 ágra süt a nap vagy állványozok, vagy még egy szoba belsőt fényképeznék nagy látóval akkor is állványt használok úgyis. Szvsz gondold át alaposan.
És nem karlak én lebeszélni a Tamiról mert szerintem ennyiért vállalható és jó kis lencse bőven. Mint mondtam én is olyat tervezek telének, de az én vázamba van stabi és AF motor is, és azért ez így sokat javít a helyzeten. És én csak azt mondom amit én tennék a helyedbe ha nekem is Canonom lenne meg az a felszerelésem ami neked.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- persze tudom, hogy nem ugyanaz de azért ez igen költségkímélő megoldás és azért működőképes -. Ha meg nem is az 50/1.8-at használnám véletlenül valamiért, de biztos az 55-250-et használnám 55mm minthogy a kitet
.