Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
duni84
aktív tag
válasz
noiq_nolife
üzenetére
ef-m bajonettel van egy 7artisans 7.5mm objektívem, az összeszereléssel teljesen elégedett vagyok. nem lötyög semmi, kellő ellenállása van a gyűrűknek, nem kattan vagy serceg se a fókusz, se a rekesz állító gyűrű. a képminőséggel is ki vagyok békülve, habár összességében nem sokat használom (amolyan nem drága, inkább legyen itt a polcon, mint ne legyen, ha egyszer kellene bármire vásárlás volt). a neten én is azt olvastam, hogy összeszerelésre, képminőségre és úgy egyáltalán ár/értékre nagyon jó az összes frissebb objektívük. a 7.5mm minden esetre tényleg az.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 3430 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest