Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsef m.
tag
válasz
duni84
üzenetére
Üdv. lehet nem volt teljesen pontos. Tehát az lenne a lényeg, hogy az adott objektiv mélységélességi tatrományát kiterjessze, pl sporteseményen ne csak egy játékos legyen éles , hanem egy kisebb csoport.
Ütközés. Hát ilyen szemmel eddig nem néztem, ( illetve eddig semmilyennel) de most lecsavargattam a hátsó kupakokat, pár obiról, és valóban belóg a bajonettból pár mm. a váz felé , viszont a konverteren ugy tünik van erre hely :
[link]SONY A lenne a kérdés, korábban ezt sem irtam...
-
_seth_
veterán
válasz
duni84
üzenetére
Kenko/Tamron/Soligor 1,4x telekonverter szerintem felmegy a 85 1.2-re is, a canon változatok viszont valóban rakhatók rá.
Persze le kell mérni, a kenkon is ott van a lencse egész közel a bajonett érintkezőinek szintjéhez, de a canonnak még be is lóg a lencse az obi végébe.
-
-
Horvla
csendes tag
válasz
duni84
üzenetére
Ok! 6:1-es arányt azért nem kell szigorúan venni! Mivel az orosz ruletthez hasonlítottam a helyzetet, és azt meg 6 lövetű pisztollyal mívelték, ezért írtam 6:1-et. Illetve arra akartam utalni, hogy elég rizikós még az új példányokból is jót kifogni. Azért hihetetlen, hogy egy új objetívnél is azon kell "rimánkodni", hogy csak minden renben legyen vele!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- E-roller topik
- BestBuy ruhás topik
- Synology NAS
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- Tamron 11-20mm f/2.8 Di lll-A RXD Sony E
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- Samsung Galaxy S23 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3957, 100% Akkumulátor
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Valentin nap alkalmából egy faja Moby Dick és