- Luck Dragon: Óraátállítás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Könnyű légierő
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
üzenetére
Hát nekem mosta 35-135mm tökéletesen megfelel. 135mm lehet picit hiányozni fog de cserébe kapnék jó minőséget. Simán beáldozom. Mondjuk a 17-70 es sigma már határeset. Félek is tőle hogy ha még el is fogadható lesz a képe a 70mm kevéske lesz. 18-135 nem győzött meg. Stabilizátor gyenge, képe nem éles, de elkérnek érte 130at. Én meg ezt a 35-135öst kb el tudom adni 20 ért. Hát ekkora különbség nincs. Max 50et ér az. Nyilván mert az új és bolt, elkérik az árát. Ebből kiindulva akkor inkább a legjobbat venném meg ami f4 és éles akár hova tekerem. Jelenleg itt tartok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Le Mans Ultimate
- E-book olvasók
- Autós kamerák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest