Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Canon EF-S 18-135 IS obinak sikeresen kitakarítottam a frontlencse és az alatti részét. Kissé poros volt bár a képeken nem látszódótt de engem zavart.
A frontlencse körül lévő feliratos műanyag gyűrűt kell lehúzni és alatta ott is a 3 csavar és pici alátét ami a frontlencsét rögzíti. A csavarok kicsavarása után még el kell fordítani a lencsét addig amíg ki nem jön a helyéről. Nekem a csavarok helyei jelölve voltak az objektíven így nem kellett jelölnöm külön. Kivéve minden szépen le lehet takarítani én lenspent használtam csak. Vissza pedig ugyanez a sorrrend csak fordítva, a végeredmény pedig a teljesen por és koszmentes obi
A csavarokhoz nem árt műszerész csavarhúzó mert nagyon pici a fejük.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 440 G6,14,FHD,i5-8265U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256GB használt karcmentes 89% akku (405 ciklus) 6 hónap
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- Realme GT 8 Pro Urban Blue 16/512GB MediaMarkt garancia 2029.02.02.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A csavarokhoz nem árt műszerész csavarhúzó mert nagyon pici a fejük.