Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
válasz
vation
üzenetére
én tényleg csak nagyon "specifikusan" használom a közgyűrűt, virágokat, másokat még sose próbáltam

Meg nem is jó az összehasonlítás, mert nem ugyanolyan a gyutáv, de mutatok
Ilyen és ilyen képek jönnek ki például nyersen (csak átméretezve), amit kicsit vagdosva lesz valami ilyen. Ezeknél a képeknél ugye a 35-ös van fenn, meg egy 20-as közgyűrű, a téma kb 5 centire van az obitól. A képkockák meg 24*36mm-esek, maga a kép saccra irányonként 3-4mm-el nagyobb. Az 50-es biztos máshogy viselkedik, de olyan obim nincs.
Sose lesznek ezek a bigyók olyan használhatóak, mint egy dedikált makró obi, de kocamakrózni szerintem érdemes megpróbálni első körben vagy ezeket, vagy egy raynox dcr-250 előtétgyűrűt. Aztán ha még mindig annyira érdekel a téma, akkor úgyis veszel majd rendes macro obit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Alienware 17r4 olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest