Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
-
LOGOUT
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aor
tag
válasz
kiskornel
üzenetére
Köszi az infót, ennek az angol szövegnek meg majd nekiülök....annyira nem jó az angolom.

A 400 fix-ről csak jót hallottam eddig, de az lenne a 6. obim...annak meg nem sok értelmét látom, nekem ez csak hobby/kikapcsolódás.
Zoom esetében pár obi eladhatóvá válna, ezzel is csökkentve a kiadást.
Mondjuk a zoom bolti ára nekem megfizethetetlen.
Volt alkalmam kipróbálni egy Sigma 400mm, de nem jött be(nem is 400eft lett volna
), illetve egy tamron 200-500-ast....ami viszont elgondolkoztatott, de még filózok, milyen irányba mozduljak.
Nekem a zoom és a IS miatt szimpatikusabb a 100-400, meg az eddig látott képek alapján sok különbséget én nem vélek felfedezni.Lehet nagy kérés, de egyszer vmikor megengednéd, hogy kipróbáljam???
(tavaszra akarok vmilyen megoldást, vmilyen 300mm felettit, meg majd amit a pénztárcám elbír
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- EA Sports WRC '23
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Trollok komolyan
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BMW topik
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), illetve egy tamron 200-500-ast....ami viszont elgondolkoztatott, de még filózok, milyen irányba mozduljak.
)