Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
igen, ezen nekem is megakadt a szemem...teljesen meglepodten, en azt hittem 10 v. max 13cm-esek mennek bele...
Hirtelen elgondolkoztam azon is,hogy nyaron, ha nem lesz tul sok csomagunk lehet kihozom a 200W-s 3utas Pioneer dom part, ami perpill a 205 kalaptartojaba figyel...
-
Balinov
titán
hat, elso nap, mikor elhoztam kollegatol kicsit fura volt, foleg a 2savos korforgalmakba,meg ottopalya bevezeton, de aztan meg aznap este elmentunk tankolni,meg kocsikazni, masnap mar siman jottem, minden igegeskedes nelkul meloba vele. 7vegen beletoltam tobb mint 250 merfoldet...
-
Balinov
titán
azt tudom, de gyakorlatilag ennel minden halkabb..Emlekezz csak vissza, mindig panaszkodtatok a turbina alapzajra TS-en....CCC-bol lehet szabalyozni a ventit, 20% a legkisebb ertek, ekkor idle 50C korul van a GPU...ja, es GPUZ szerint meg igy is 2kRPM korul teker az a fos 8centi koruli venti...50-60%-tol felfele meg max fordulaton, valami 2600-al....
-
Balinov
titán
Nem mondtam? Penteken hivtak, hogy megjott a zsuga, mehetek erte. El is hoztam izibe. szeriaszam alapjan kaptam egy masik kartyat. Viszont ez is kurva hangos. Amit hallotok TS-en hatterzajt, az a hiros Anusz fele nem referenciahutes. Most kajtatok valami epkezlab, halkabb, szabalyozhato, hatekony es megfizetheto vga hutes utan....
Perszehogy rakok fel kepeket,
-
SipiBcs
őstag
Tessék, egy kis segítség!
Szvsz. 16 szelepes. 8 szelepesből nem nézem ki a 75 lóerőt!
Láttam olyat is, ez az infó 60 lovas, az lehet 8 szelepes 1,3 L-es. -
Balinov
titán
kuplung fasza,valtogattam, mint egy hulye. Szervo is popec, a motor tisztanak tunit, olajfojas nyista. alaszedtem kanyarodasnal a kormanyt is,hogy nem szol-e (205-nel szolt, mint allat
) de az is jo.kaszni egyben van, par- valszeg bokorokozta - karcolast leszamitva ep, gumik 14-es Firestone-k,meg a kopasjelzo lila csik is latszik a kozepso barazdaban.ules nincs kiulve, kormany,valtogom lekopva.szoval jonak nez ki.1 hibaja van, az ablakotorlo az egyik allasban nem egyenletesen jar, nem tudom viszont, hogy ez motor vagy vezerloelektronika-e.
Jaja, meg mindig kolcson zsuga, fel is hivom ma a boltot, van-e valami ujsag.
-
Balinov
titán
Hat, ha azt nezem, hogy naponta kb 30km-t buszozok, akkor most sem lesz agyonhasznalva a Punto. Elobb kimentunk kollegammal a parkoloba, korbenyalaztam,sasoltam a kocsit,semmi nem zorog,kopog rajta, egybe van jol. Ugynezki, meg is vesszuk a heten, vagy jovo het elejen.
Bakker, qrva jo ez az oldal, amit linkeltel

-
Balinov
titán
hat, multkor forgokanape volt,mert annyit ittunk Gyiku haverjaeknal, hogy ugy teleportaltam haza es forgott masnap reggel a kanape, ahogy ultem rajta kvt szurcsolve.
Focus 1,4 es Fiat Punto II kozott vacilalunk, de valszeg Punto lesz belole, kevesebb ra a biztositas, sulyado,stb. Kollegam arul egy 2001-es fekete 5ajtos 1,2 ELX-et, azt hiszem arra nevezunk be. nincs kedvem idegenyelven alkudozni,meg attol felni,hogy basznak at.
-
Balinov
titán
Hatja...kopipeszt rulez!
zsuga meg nincs meg, rohadjanak meg. Annyit tudtunk kideriteni a bolttal mult heten, hogy Asus megkapta, de mivel nem en, szucs balazs kuldtem hozzajuk, hanem a bolt, igy alacsony prioritassal kezeltek az ugyet. Ha en kuldtem volna el hozzajuk diretke, akkor 2 heten belul kotelesek megvizsgalni, stb. A rojeh, hogy a members.asus.com-on beregisztraltam a kartyat, ott meg a warranty conditions-nal a VGA kartyak fejezetben az van, ha gond van, vidd vissza a boltba...het vegen kell ujbol telefonalnom, addigra remelhetoleg kideritik,hogy raknak-e ra uj hutest, vagy szar a kartya. Utobbinal azonnal kapok cseret a boltba.
Roviden szolva cumicecilin, meg szerencse, hogy van kolcsonbe egy 86GTS...
-
Balinov
titán
mit csinalsz, mit mozogsz? futas, seta, kertasas?
nekem is kell valami mozgas, mert ugynezki, keves kajaval, stresszes eletmoddal a 120-rol ez a 102-103 a max, amit ki tudok hozni. Van meg masfel csik cigim, aztat elszivom, aztan en is leszokok a cigirol,mint Vera remelhetoleg. Kene valamit csinalni, csak nincs kedvem most 400€-t leszurkolni egy gym-be eves tagasagert..lehet futunk egyet a folyoparton estenkent.
-
Sirandrish
legenda
nem sikerült...most az alaplapos topicba is érdeklődtem...egyelőre semmi használható...bár egy srác írta hogy "Én sajnos már a második P35-ös lapommal futok bele ebbe a hibába, hogy nem látja a feltelepített audio drivert, mert valamit lefelejt install közben."..persze nem lettem előlrébb de legalább nem egyedi eset...
szerk: akkor a 2 bind miatt nem birtalak tegnapő leshotizni

-
Sirandrish
legenda
Viszont ha megnézed itt csuszkák sincsenek csak a lejátszásnál..a felvételnél semmi..
Ráadásul azt az oldalsó kis gombot ha tekergeted akkor is csak a Recording sávja megy lefele..és ugy olvastam ahhoz hogy ne torzuljon a hang a videon ahhoz a stereo mix hangerejét kéne leljebb venni de így nemtudom

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Formula-1
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- XMLTV EPG letöltő progi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bután estem.
Csak a talpak nemtom mennyibe kerülnek, de aza fehér fika az alján ami nekem is van iszonyat jól csúszik
Láttam olyat is, ez az infó 60 lovas, az lehet 8 szelepes 1,3 L-es.