Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4803) Balinov válasza athomi (#4801) üzenetére


Balinov
félisten

Haat..

Kaja: speci ir kajabol en nem sokat ettem idaig, ami pipat kapott:
- Fish & Chips. 6.50-ert kapsz egy akkora adag finom sultkrumplit valaszthato ontettel es egy saccra 30-40dkg-os tokehalat kirantva finom bundaban, hogy az en etvagyammal es testsulyommal ha ehes is vagyok eleg.
-Fisherman's Pie. ez szinten halas kaja, par halfile egy jenai tal aljaba, ra mirelit garnelabol egy keves, sok cheddar sajt es a tetejere krumplipure es reszeltsajt. Ez odabasz rendesen
- Shepeard's Pie: milano alap szeruseg sok,es finom hagymaval rajta krumplipure es igy egybe megsutve. Ilyet csak mirelitbe ettem meg csak, de az 99cent, es olyan kurva finom, hogy ihaj.
Vera ahol dolgzik noverotthonban, ott kapnak reggelit,ebedet es kajat a dolgozok is, ugyanazt, mint a gondozott, nyugalmazott papok. Ilyeneket mesel, hogy currys csirke, lazac steak, sult barany, muffinok, es a tobbi.
Teny es valo, mas a kaja, de okosan meg lehet ugyanazt a kontinentalis kajat venni, enni es fozni, mint otthon (hala a magyar,litvan, lengyel boltoknak, lengyelek tejfele peldaul beszaras milyen jo, multkor bevagtam magaban egy 450g-osat..igaz, utana nem volt gondom a szorulasra :DDD ) Fogyni mindketten fogytunk, en a 118kg-os erkezeskori tokesulyommal szemben mar epp csak 105 vagyok, csusznak is rendesen az otthoni gatyaim..Persze ez a sok gyaloglas , nomeg a kezdeti stresszeles miatt is lehet.

Idojaras: hat, az olyan, amilyen. Aki masra szamitott, mint ami itt fogadta az valszeg nem tajekozodott eloszor. Kb masfel honap alatt nagyjabol akklimatizalodtunk, utana mar nem volt gond a 21fokba felturt farmernaciban apalykor a tengerparti homokba tollasozni.meg a vizbe is belegazoltunk. Egyebkent tenyleg remes tud lenni neha, koszonhetoen az eszaki fekvesnek meg a Golf aramlatnak.

Irek: 2 fajta van, az intelektualis, muvelt es normalis fajta, mint amilyenek az ir kollegaim is.Ezek baratsagosak, onzetlenul segitokeszek, vidamak es jo veluk dumalni. Az utca emberenek nagy resze is ilyen, meg ha nem is a Trinity College-ben tanit.Szal ezekkel jol ki lehet jonni. A masik resze, az az utcai irnek mondott, aki bizony olyan, ha nem olyanabb, mint amit a baratod is leirt. Sut le roluk a sotetseg. mondhatni olyan sotet nemelyik (fiuk,lanyok vegyesen), hogy ejjel a kutya mellejuk harapna. Mi itt csak szurkemelegitosnek hivjuk , mert a sportoutletekben szarerhugyer kaphato tomegcucc sportcuccokban jarnak. Sok a drogos, alkesz is, nemhiaba, mert ugye egy generacionyi ido toredeke alatt szakadt rajuk az a jolet, amiert feltehetoleg a bevandorlok tobbsege dolgozott meg).

Szoval mi igy latjuk.
Bali

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.