- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
akkor sértődj be...nem tudom,miért nem lehet várni egy kicsit,minek kell a rohadt rush,a seggem meg nem fedezi senki,és persze hogy lelőnek pl.plant közben,arra nem gondolsz,hogy ez is fontos a csapatnak?marhajól fest a statom,amikor füst ide vagy oda 5ödszörre lőnek ki a planton,mert mindenki megy mindenfelé.ha védünk,meg azt veszem észre,hogy még plant sehol,és mégis 5emberre maradok egyedül...és jogosan mondanád,ha én lennék az utolsó a statban,de ez soha nem igy van,akkor mit kritizálsz?tököm a rohadt nyomulásba,az rontja el az egészet,mivel teszi jobban a dolgát,akit kilőnek,mert nem tud nyugton várni 1-2mp-et?a mai warban sem az volt,hogy leplanteltek,mert lassúak voltunk,hanem leplanteltek,mert 2ember maradt,akik nem rohantak ezerrel be,ez a bajod?kiváncsi vagyok,hányat plantoltál,mert nekem azért volt jópár.ha már bevállalom ezt,akkor azt hiszem jogos igény,hogy közben valaki fedezzen...mit mondjak bémeg,sajnálom?örülsz,mert jó játékosként mindenképp neked lesz igazad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nők, nőügyek (18+)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest